Az iroda otthon

"A JC360 alkalmas eszköz arra, hogy minden munkavállaló a munkavégzés helyétől és idejétől függetlenül kimutathassa és dokumentálhassa munkáját."
Devices running JobCTRL

A vezetők számára a távmunka bevezetésének egyik alapfeltétele, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem történik visszaesés azokban a munkakörökben sem, ahol a vállalat a távmunka vagy rugalmas munkarend bevezetése mellett dönt. Ehhez az szükséges, hogy az elvégzett tevékenységekről mérhető és ellenőrizhető adatokat kapjanak függetlenül a munkavégzés helyétől és idejétől. A JC360 alkalmazás erre kínál megoldást.

Távmunka és rugalmas foglalkoztatás bevezetése JC360-nal

Real-time activity

Az egyes feladatokkal eltöltött időt valós időben dokumentálja és méri, ezáltal sikeresebb az utólagos elszámolással vagy a mintavételezésen alapuló mérésekkel szemben.

Seperated work time

Egységesen könyveli a számítógépen, a megbeszéléseken, telefonálással és más, nem számítógépes tevékenységekkel eltöltött időt.

Transparent work

Teljeskörűen lefedi, amit a felhasználó az alkalmazás elindításával munkavégzésnek minősít, függetlenül attól, honnan dolgozott.

Ezekre alapozva a távmunkások és az irodában dolgozók értékelése is ugyanolyan feltételek mellett, objektíven végezhető el

JC360 report

Kimutathatóvá és összehasonlíthatóvá válik, mennyire hatékonyak az általuk elvégzett tevékenységek, így biztonságosan bevezethető a távmunka, és teremthető meg a rugalmasabb, családbarátabb, költséghatékonyabb munkavégzés.

Lépjen be a JC360 valós idejű rendszerébe!

Nézze meg élőben

Saját alkalmazásunkban nézheti meg, mivel foglalkoznak kollégáink, hogyan haladnak feladataikkal.

30 napos próbaidőszak, korlátozás nélkül

Kipróbálom

Nézze meg a 30 nap alatt, az ön cégénél, mennyivel javul a szervezeti működés és ezáltal a vállalati eredményesség!

Egyszerűen tervezhető költség

300 Ft

felhasználó / nap

Az ár minden szolgáltatást tartalmaz és csak az igénybevétel napjára kell fizetni. Ez lehetővé teszi, hogy nem csak alkalmazottaival, hanem projektek során (időszakosan) együtt dolgozó szakemberekkel, alvállalkozókkal is átlátható munkaidő- és feladat elszámolást alakítson ki.

Ahol a JC360 már bizonyított

 • "A KÉSZ Csoportnál a vállalkozások száma és a foglalkoztatás típusa is sokrétű, egyaránt megtalálhatóak szellemi és fizikai munkát végző kollégák is. A KÉSZ Csoport projektjein naponta csaknem 2000 ember dolgozik, a JobCTRL bevezetése mégis mindössze 8 hét alatt megtörtént. A rendszer támogatja a napi munkavégzésünket, az időmenedzsmentet, javítva a hatékonyságot. Az átlátható organizáció kiemelten fontos számunkra. Ebben vállalt meghatározó szerepet a JobCTRL csapata."

  Perzse Györgyi, alelnök, KÉSZ Holding Zrt.

 • Uhrinyi Balázs

  "A JC360 nagyon nagy segítség számomra. Mióta elkezdtük használni, egyáltalán nem kell már olyan munkafegyelmi dolgokkal foglalkoznom, hogy ki-mikor jött és hol dolgozik éppen. Több időm jut az emberekre, figyelhetek a csapatom munkájának minőségi értékelésére. Nagy sikernek tartom, hogy legalább 10%-kal növelni tudtuk a produktív munkaidőt az üzemben."

  Uhrinyi Balázs, ügyvezető igazgató, KÉSZ Ipari Gyártó Kft.

 • Kun Szabolcs

  "IT tanácsadói tevékenységünkből kifolyólag hatalmas érték, hogy a JC360 szolgáltatással másodpercre pontosan mérhető, hogy egy ügyfélre vagy projektre mennyi időt, energiát fordítottunk. Ez a fajta átláthatóság biztosítja partnereink felé a korrekt elszámolást is. Tudni azt, hogy mindig hiteles számokkal dolgozunk, nem csak a szervezet és az ügyfelek szempontjából fontos, számomra vállalatvezetőként szintén rendkívül megnyugtató."

  Kun Szabolcs, ügyvezető igazgató, Minerva-Soft Kft.

 • Fazekas Csaba

  "A hatékony munkavégzéshez kerestünk olyan megoldást, mellyel objektíven tudjuk mérni a teljesítményt a másik megyében található székhelyünkön dolgozó kollégák esetében is, akár külön szakértői ellenőrzés nélkül. Örülünk annak, hogy a béremelés és a juttatási csomag kialakításánál is figyelembe tudunk venni egy megbízható rendszert. mely mindig a ténylegesen ledolgozott munkaidőt mutatja. A JobCTRL a magán jellegű és a munkához szükséges netezés elkülönítésére is nagyon rugalmas megoldásnak bizonyult."

  Fazekas Csaba, ügyvezető igazgató, Aiss Technologies Kft.

 • Szarvasi Zoltán

  "Rengeteg projekten dolgozunk egy időben digitális produkciós cégként. Nagyon jó, hogy a JobCTRL segítségével teljesen automatikusan és pontosan történik a munkaidő mérés. Az ugyancsak előny, hogy össze tudtuk kötni az eddigi projekt menedzsment rendszerünkkel. Úgy gondolom, munkavállalóim számára is fontos, hogy világosan lássák, hogyan telt el a munkaidejük és le tudják ellenőrizni saját munkavégzésük eredményességét is. Mindez hozzásegít bennünket a produktívabb munkavégzéshez."

  Szarvasi Zoltán , ügyvezető igazgató, Digital Apes Kft.

 • "A JC360 bevezetése óta egy a korábbi monitoring rendszereinkhez viszonyítva teljesen újszerű megközelítésben nyílt lehetőségünk vizsgálni munkatársaink tevékenységét, az egyes tevékenységekre fordított idők megoszlását, így az eddigieknél több és biztosabb eszköz áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az időigényes, vagy éppen felesleges munkafázisainkat optimalizáljuk, esetleg megszűntessük. Ehhez folyamatos és rugalmas támogatást nyújtanak a JC360 support munkatársai, levéve vállunkról a rendszer személyre szabásából adódó feladatok nagy részét."

  Böröndi Anikó, ügyfélszolgálati igazgató, Aegon

 • "A JC360 a távmunka és a rugalmas, családbarát munkavégzés biztonságos bevezetését teszi lehetővé minden munkahely számára."

  Tóth Adrienn, elnökségi tag, Magyar Távmunka Szövetség